Co nabízíme

Co nabízíme

Prodej nemovitostí

Zabýváme se prodejem nemovitostí v celé ČR

Pronájem nemovitostí

Nabízíme kompletní služby v oblasti pronájmů nemovitostí - pronájem bytů, nebytových prostor, RD, pozemků, garáží, komerčních prostor. Vyhledáme a nabídneme Vám vhodného nájemce. 

Pronájmem nemovitostí naše práce nekončí, po celou dobu nájemního vztahu společně s Vámi řešíme změny a úpravy -  připravujeme dodatky smluv, dohody o ukončení nájemního vztahu, předávací protokoly a jiné.

Finanční služby

Veškeré služby jako jsou úvěry na nákup nemovitostí a rekonstrukce, pojištění nemovitostí a další zajišťujeme ve spolupráci s partnerskou společností.

Bc. Luboš Paseka certifikovaný finanční poradce

Moderní finanční poradce neřeší pouze úsporu peněz, ale především lidem plní jejich životní sny a cíle. Při své práci preferuji individuální přístup ke každému klientovi. Podnikání ve financích se stalo mým koníčkem a vnímám ho jako poslání.

Ve světě financí se pohybuji již od roku 2011. Můj tým se dnes stará o více než 500 spokojených klientů. Nejsem jenom další poradce, poskytuji klientům celoživotní servis v přátelském vztahu.

  • Ušetříme Váš čas a vše vyřídíme za Vás.
  • Vyjednáme pro Vás nejlepší podmínky na trhu.
  • Jsme silný partner pro Váš každodenní finanční život.
  • Vzdělání je jednou z priorit, kterou nepodceňujeme a neustále se zdokonalujeme.

Právní služby

Zajistíme Vám právní služby a poradenství v oblasti nemovitostí prostřednictvím advokátní kanceláře - JUDr. Bronislava Valášková veškeré právní služby spojené s nemovitostmi, zejména: zpracování kompletní smluvní dokumentace při převodu nemovitostí (od zprostředkovatelské smlouvy přes rezervační smlouvu až po kupní smlouvu a návrh na vklad)

  • Smlouvy o nájmu
  • smlouvy o převodu družstevního podílu
  • zajištění všech souvisejících úkonů (ověření podpisů, úschova peněz a listin apod)

Prezentace nemovitostí

Poskytujeme služby dle vašich individuálních potřeb a přání, využíváme služeb profesionálního fotografa, nabízíme profesionální foto, videoprohlídky, virtuální prohlídky, záběry z dronu atd.

Kde inzerujeme?